Coquille met venkel-pernodsaus

Recept Afdrukken
Coquille met venkel-pernodsaus
Smelt twee derde van de boter in een koekenpan,bak de venkel in 20 minuten tot het zacht is,haal de venkel uit de pan. Verhit de resterende boter in de pan en roerbak de ui tot hij zacht is. Doe de venkel weer in de pan en voeg de coquilles,pernod en room toe. Roerbak alles 2 minuten,tot de coquilles ondoorschijnend zijn. Laat de pernodsaus op een laag vuur iets inkoken. Schep de coquilles op een bord en schenk er de pernodsaus over en garneer het af met het venkelgroen.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten