gamba’s met rucola en gorgonzola

Recept Afdrukken
gamba’s met rucola en gorgonzola
Breng een pan met ruim water aan de kook en voeg per liter water 1 eetlepel zout toe, verwarm in een saus pannetje de gorgonzola met de room tot een massa en breng op smaak met wat peper en zout. Bak de gamba’s in de koekenpan met een beetje olijfolie ongeveer 8 tot 10 minuten, kook in de tussentijd de pasta afhankelijk van de kooktijd van de pasta. Schik op het bord eerst de pasta dan een beetje rucola en de gamba’s en daaroverheen de saus van gorgonzola.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten