Kabeljauw filet met peterseliekorstje

Recept Afdrukken
Kabeljauw filet met peterseliekorstje
Bestrooi de vis met wat zout en peper en leg de filets in lage ovenschaal. Vermeng het knoflook met 4 eetlepels van de olie en druppel dit mengsel over de vis. Laat de vis 1 uur op een koele plaats staan. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vermeng het broodkruim met de peterselie en het citroensap. Verdeel het mengsel over de vis en druppel er de rest van de olijfolie over. Bak de vis circa 15 minuten in de oven tot hij gaar is. Garneer het gerecht met peterselie en partjes limoen.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 70 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 85 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 70 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 85 minuten
Porties
personen
Ingrediënten