Sliptong met Hollandse garnalen en Franse mosselen

Recept Afdrukken
Sliptong met Hollandse garnalen en Franse mosselen
Pak twee pannen en zet deze op een middelmatig vuur . Doe als eerst een scheut olijfolie in de pan .En bak de spekblokjes aan voor ongeveer 2 min. Ondertussen kruid u de sliptongen met peper, zout en bloem of(panure pour poisson). Leg de sliptong in de pan en bak de sliptong 3 minuten aan elke kant. en voeg er een beetje roombter aan toe. Na de eerste keer omdraaien van de sliptong gooit u de mosselen aan de rand van de pan. Zorg dat de mosselen schoon zijn. Als de sliptong mooi goudbruin is aan alle twee de kanten en de mosselen open zijn gooit u de Hollandse garnalen in de pan voor een halve minuut en het gerecht is klaar. Dit gerecht is heerlijk met pasta of risotto.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten