Tarbot op de graat gepocheerd met een kruidige boter

Recept Afdrukken
Tarbot op de graat gepocheerd met een kruidige boter
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schenk 0,8 liter water in een ovenschaal, leg de tarbot met de witte kant naar beneden in de ovenschaal en bestrooi met wat grof zeezout. En zet het ongeveer 20 min in de oven. laat ondertussen de boter in een steelpannetje smelten en hak de verse kruiden, meng ze door de gesmolten boter en zet het weg. Haal de tarbot uit de oven en leg op een verwarmde schaal, kook het resterende kookvocht in tot een aantal eetlepels en roer het door de kruidenboter. Verwijder voorzichtig de donkere huid van de tarbot, en schenk de saus eroverheen.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 40 minuten
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Frans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 40 minuten
Porties
personen