Tonijn in sesamkorst op kruidensla

Recept Afdrukken
Tonijn in sesamkorst op kruidensla
Bedruppel de tonijnfilets met de sojasaus en laat dit even intrekken. Roosterde sesamzaadjes in een droge koeken pan. Maak een vinaigrette door azijn, wasabi en poedersuiker door elkaar te roeren en hier een beetje olie bij te schenken. Meng de sla met de kruiden, Verhit olie in een koeken pan. En schroei de tonijn in de hete olie snel aan alle kanten dicht bak 2 à 3 minuten per kant, druk de tonijn direct na het bakken in de sesamzaadjes en laat hem daarna even rusten. Maak de sla aan met de vinaigrette en verdeel over de borden, en leg de tonijn op de salade.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 10 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 25 min
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 10 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 25 min
Porties
personen
Ingrediënten