Vis potje pikant

Recept Afdrukken
Vis potje pikant
De penne rigatta koken volgens de gebruiksaanwijzing. De winter peen en koolbladeren ongeveer 5 minuten blancheren in ruim kokend water. Daarna met koud water afspoelen. In een wok de olie verhitten en hierin de vis in ca. 4 minuten lichtbruin roerbakken. Vis uit de pan scheppen en in de achtergebleven olie de prei bakken. Winter peen, kool en de pasta toevoegen en het gerecht op smaak brengen met ketjap, sambal en verse gember. Op het laatst de vis en garnalen en taugé toevoegen. Vispotje met amandelen, hazelnoten en koriander bestrooien.
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 20 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
personen
Ingrediënten