Zalm filet op Oosterse wijze

Recept Afdrukken
Zalm filet op Oosterse wijze
Spoel de zalmfilet af onder koud stromend water en dep deze droog. Snij de zalmfilet in blokjes of reepjes. Maak de haricots-verts schoon, halveer ze en kook ze 2 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Schil en rasp de gemberwortel. Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Verhit 4 eetlepels wokolie in een wok en roerbak hierin de zalm 3 minuten. Schep de vis uit de pan en houd deze even warm. Fruit in het bakvet de geperste teentjes knoflook en de gemberwortel. Schep de Spaanse peper, de haricots-verts, de ananas stukjes en de oestersaus erdoor en roerbak 3 minuten. Voeg de zalm en tauge toe en warm alles goed door. Strooi de cashewnoten voor het serveren over het gerecht.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten