Zwaardvis gegrild met salsa verde

Recept Afdrukken
Zwaardvis gegrild met salsa verde
Was en hak de peterselie voor de salsa, meng de citroensap en mosterd en schenk Hier al roerend de olijfolie bij. Hak de ansjovisfilet grof, pers de knoflook boven de dressing uit. Voeg stukjes ansjovis, kappertjes en kruiden toe en meng kort met de staafmixer. Het mengsel mag wel structuur blijven houden. Kruid de zwaardvis met peper en zout en bestrijk de filets met olie. Verhit een gril pan en gril de zwaardvis, afhankelijk van de dikte, 4 à 6 minuten. Serveer de salsa verde bij gegrilde zwaardvis.
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Italiaans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Italiaans
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 25 minuten
Porties
personen
Ingrediënten