Heerlijk met aardappelpuree en een goede keuze voor de feestdagen.

23 november 2018

Zeeduivel a l’Americaine

Heerlijk met aardappelpuree en een goede keuze voor de feestdagen. Recept Afdrukken Zeeduivel a l'Americaine Snij de zeeduivel filet in blokjes van 3 bij 3 cm, en meng ze met de bloem en een beetje peper en zout. Bak de zeeduivel blokjes in olijfolie en een klontje goudbruin, en haal […]
23 november 2018

Krabcocktail

Klop de slagroom stijf en meng hier doorheen de tomatenpuree, worcestersaus en cognac. Breng op smaak met peper en zout. Doe het krabvlees in een kom en bedruppel met limoensap. en schenk de cocktailsaus erbij en meng het goed. Snijd het kapje van de tomaten en hol deze uit. Vul ze met de krabcocktail garneer met een beetje peterselie. leg een beetje zeekraal op borden en zet hier de tomaat op.