9 december 2016

Kabeljauw filet ovenschotel

Was de courgette en snij het in kleine stukjes. De ui ook in kleine stukjes snijden. De courgette en ui daarna even 3 minuten wokken in de olijfolie Deze gewokte ingrediënten in de ovenschotels verdelen. Daarop de vis leggen waar je peper en zout op doet. Daarna de vis insmeren met tomatenpuree. Daarop een laag met plakken tomaat met oregano. Daaroverheen een beetje chilisaus gieten. Dan de geraspte kaas. Dit geheel 20 a 25 minuten in de oven op 200 C
8 oktober 2016

Roodbaars filet ovenschotel

Was de courgette en snij het in kleine stukjes. De ui ook in kleine stukjes snijden. Wok de courgette en ui daarna even 3 minuten in de olijfolie. Deze gewokte ingrediënten in de ovenschotels verdelen. Daarop de vis leggen en strooi daar een beetje zout en peper overheen. Daarna de vis insmeren met tomatenpuree Daarop een laag met plakken tomaat en de oregano. Giet er dan een beetje chilisaus overheen. Daaroverheen de geraspte kaas. Dit geheel 20 a 25 minuten in de oven op 200 C.
8 oktober 2016

Heilbot filet in roomsaus

Schik de filets in de lengte in een vuurvaste schotel. Kruiden met peper en zout en het citroensap toevoegen. De room over de filets gieten, de geraspte kaas erover strooien en een klontje boter op de vis leggen. Zet de schotel in de oven (180°C) en laat de vis gaar worden.(15 à 20 min) Tijdens het bakken de room een paar maal over de vis scheppen. Uit de schotel uit de oven en garneren met toefjes peterselie.