Kabeljauw filet met spinazie roomsaus

#image_title

INGREDIËNTEN

  • 4 stukken Kabeljauw filet van 150 gram
  • 400 gram diepvries spinazie
  • 2 el bloem
  • 1 tl kerriepoeder
  • 4 el olijfolie
  • 3 el creme fraiche
  • 4 el geraspte parmazaanse kaas
  • 2 el geschaafde amandelen
  • zout en vers gemalen peper

icon
  • Keuken: Italiaans
  • Maaltijd: Hoofdgerecht
  • Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
  • Kooktijd: 25 minuten minuten
  • Passieve tijd: 45 minuten minuten
  • Porties 4 personen

Bereidingswijze

Kook de spinazie in ca. 10 minuten gaar. Meng de bloem met de kerriepoeder en wentel de vis erdoor. Verhit de olie en bak de vis in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Voeg peper en zout toe. Giet de spinazie af. Roer 2 el geraspte parmazaanse kaas en de crème fraîche erdoor. Schep de spinazie op een platte schaal, leg de vis erop en bestrooi deze met de rest van de geraspte kaas en de geschaafde amandelen. Gratineer het gerecht onder de grill.