Kabeljauw filet ovenschotel


INGREDIËNTEN
- 4 stukken Kabeljauw filet van 150 gram
- 1 courgette
- 2 uien
- 6 tomaten
- 1 blikje tomaten puree
- 150 gram geraspte kaas
- 2 tl oregano
- zout en vers gemalen peper
- olijfolie
- chilisaus

Keuken: Italiaans
Maaltijd: Hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Kooktijd: 25 minuten minuten
Passieve tijd: 35 minuten minuten
Porties 4 personen
Bereidingswijze
Was de courgette en snij het in kleine stukjes. De ui ook in kleine stukjes snijden. De courgette en ui daarna even 3 minuten wokken in de olijfolie Deze gewokte ingrediënten in de ovenschotels verdelen. Daarop de vis leggen waar je peper en zout op doet. Daarna de vis insmeren met tomatenpuree. Daarop een laag met plakken tomaat met oregano. Daaroverheen een beetje chilisaus gieten. Dan de geraspte kaas. Dit geheel 20 a 25 minuten in de oven op 200 C.