Kabeljauwfilet met parmaham en zeekraal


INGREDIËNTEN
2 Kabeljauwfilets 200 gram p.stuk
6 plakjesparmaham
150 gram zeekraal
600 gram aardappels
75 ml melk
30 gram roomboter
Versgemalen nootmuskaat
2tl grove mosterd
Versgemalen zout en peper

Keuken: onbekend
Maaltijd: hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: onbekend minuten
Kooktijd: onbekend minuten
Passieve tijd: onbekend minuten
Porties 2 personen personen
Bereidingswijze
Schil de aardappels en kook ze met wat zout gaar. Giet de aardappels af en laat ze goed uitstomen.
Verwarm ondertussen de oven voor op 160 graden{hete lucht}
Bestrooi de kabeljauwfilets met versgemalen peper en wikkel ze in 2 plakjes parmaham.
Leg de kabeljauwfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en leg er 2 plakjes ham naast,bak de filets in 15 minuten gaar.
Stamp de aardappel samen fijn met de melk en de boter.Breng op smaak met zout ,peper en nootmuskaat en de grove mosterd.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en roerbak de zeekraal 2 minuutjes ,tot de zeekraal wat zachter is ,maar nog wel knapperig.
Verdeel de aardappelpuree over de borden,leg de zeekraal en de filets erop en leg wat stukjes knapperige parmaham erbij.