Red-Snapper met tomatensalsa


INGREDIËNTEN
- 4 stukken red-snapper van 150 gram
- 250 gram cherry tomaatjes in partjes gesneden
- 1 tl verse gember geraspt
- 1/2 rode ui gesnipperd
- 6 blaadjes basilicum fijn gesneden
- 1,5 el limoensap of citroen
- 1,5 el kokos creme
- 2 el zonnebloem olie
- 4 partjes limoen voor de garnering

Keuken: Italiaans
Maaltijd: Hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 15 minuten minuten
Kooktijd: 15 minuten minuten
Passieve tijd: 30 minuten minuten
Porties 4 personen
Bereidingswijze
Verwarm de de oven voor op 180 graden. Spoel de vis af onder stromend water en dep ze droog met keukenpapier. Voor de tomaten salsa doet u de cherry tomaatjes, gember, rode ui, limoensap en kokoscrème in een kom en schep alles om. Verhit de olie in een pan op hoog vuur. Bestrooi de filets met wat zeezout en bak ze op de huid totdat het velletje krokant en goudbruin is. (ongeveer in 1-2 minuten) En keer de filets dan om en laat ze dan nog 1 minuut bakken. Haal de filets uit de pan en leg ze, met het vel naar boven, op een met folie beklede bakplaat. Bak ze dan nog 8-10 minuten in de oven. Leg een filet op een bord en lepel er de salsa over en garneer het met een paar limoenpartjes.