Roodbaars filet ovenschotel


INGREDIËNTEN
- 4 stukken roodbaars filet
- 1 stuks courgette
- zout en vers gemalen peper
- 2 stuks witte uien gesneden
- 150 gram geraspte kaas belegen
- olijfolie
- 6 stuks tomaten in plakjes gesneden
- 3 tl oregano gehakt
- 1 blikje tomaten puree
- 2 el chilisaus

Keuken: Italiaans
Maaltijd: Hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Kooktijd: 25 minuten minuten
Passieve tijd: 35 minuten minuten
Porties 4 personen
Bereidingswijze
Was de courgette en snij het in kleine stukjes. De ui ook in kleine stukjes snijden. Wok de courgette en ui daarna even 3 minuten in de olijfolie. Deze gewokte ingrediënten in de ovenschotels verdelen. Daarop de vis leggen en strooi daar een beetje zout en peper overheen. Daarna de vis insmeren met tomatenpuree Daarop een laag met plakken tomaat en de oregano. Giet er dan een beetje chilisaus overheen. Daaroverheen de geraspte kaas. Dit geheel 20 a 25 minuten in de oven op 200˚C.