Snoekbaars filet uit de oven

#image_title

INGREDIËNTEN

  • 4 stukken Snoekbaars filet van 150 gram
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 prei in ringen
  • olijfolie
  • zout en vers gemalen peper
  • 1 teen knoflook geperst
  • 250 ml vis fond
  • 1 glas witte wijn

icon
  • Keuken: Frans
  • Maaltijd: Hoofdgerecht
  • Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
  • Kooktijd: 15 minuten minuten
  • Passieve tijd: 25 minuten minuten
  • Porties 4 personen

Bereidingswijze

Snoekbaarsfilets bestrooien met zout en peper en insmeren met de geperste knoflook. Ovenschotel insmeren met olijfolie. Snoekbaars filets met de huid naar beneden in de schaal leggen en bestrooien met de fijn gesneden prei en paprika. 10 minuten tot een kwartiertje in een voorverwarmde oven op 200 graden. Voor de saus: Visfond en de witte wijn voor 2/3 inkoken. Pan van het vuur en al roerende het klontje harde boter er doorroeren. Saus niet meer laten koken. Giet de saus over de Snoekbaars filets en eet smakelijk!