Zeebaars ceviche op een bedje van ijsbergsla


INGREDIËNTEN
- 300 gr zeebaars filet zonder huid
- 3 stuks limoenen rasp en sap
- 1/2 stuks rode ui gesnipperd
- 1 el verse munt gehakt
- 6 blaadjes ijsbergsla fijn gesneden
- 1 1/2 el sla saus
- mespuntje wasabi
- zout naar smaak

Keuken: Frans
Maaltijd: Voorgerecht
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Passieve tijd: 20 minuten
Porties 4 personen
Bereidingswijze
- Snijd de zeebaarsfilet schuin weg vanaf de staart in plakjes van ongeveer een 1/2 cm dik. doe dit in een kom met de limoen rasp en sap, rode ui, munt en een klein beetje zout.
- Meng dit alles goed door elkaar en zet het weg in de koelkast( laat het niet langer dan een half uur marineren want de zeebaars wordt alleen maar zuurder)
- Meng ondertussen de slasaus en de wasabi met de ijsbergsla en verdeel dit over de borden en schik hierover de zeebaarsfilet.