Zeebaars filet gegrild


INGREDIËNTEN
- 4 stukken zeebaars filet met vel
- 75 gram Danish blue verkruimeld
- 2 el peterselie fijn gehakt
- 1 stuks granny smith appel fijn gehakt
- 30 gram amandelen gehakt
- sap van 1 citroen
- olijfolie
- vers gemalen peper

Keuken: F
Maaltijd: Hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 15 minuten minuten
Kooktijd: 15 minuten minuten
Passieve tijd: 30 minuten minuten
Porties 4 personen
Bereidingswijze
Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Was de filets en dep ze droog met keukenpapier. Leg ze met het vel naar beneden op een ingeoliede bakplaat. Bestrijk ze met een beetje olie en bestrooi met vers gemalen peper. Grill de vis 4 minuten. Maak intussen de topping door de kaas, peterselie, appel en amandelen in een kom door elkaar te mengen. Neem de vis uit de grill en verdeel de topping over de filets. Zet weer onder de grill en bak nog 2-3 minuten tot de topping goudbruin is, pruttelt en de vis helemaal gaar is. Besprenkel met het citroensap en serveer direct.