Zeebaars uit de oven


INGREDIËNTEN
- 2 stuks zeebaars schoongemaakt
- 24 stuks basilicumblaadjes
- 1 stuks citroen geraspt
- 2 el citroensap
- 12 stuks cherry tomaat gehalveerd
- 2 el grof zeezout
- zwarte peper

Keuken: Italiaans
Maaltijd: Hoofdgerecht
Voorbereidingstijd: 10 minuten minuten
Kooktijd: 20 minuten minuten
Passieve tijd: 30 minuten minuten
Porties 4 personen
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor tot 180˚C (stand 5-6). Doe de olijfolie in een grote ovenvaste schaal, wentel hier de vis in en stop 3 basilicumblaadjes en wat van de citroenschil in de buik van elke vis. Doe de tomaten in de schaal en bestrooi met de resterende basilicumblaadjes en citroenschil. Breng de vis en de tomaten op smaak met zout en peper. Bak de vis 20 minuten in de oven (of tot het vlees stevig en gaar is). Besprenkel met citroensap.