Zwaardvis-kebabs

#image_title

INGREDIËNTEN

  • 500 gram Zwaardvis filet 2 cm dik
  • 1/2 dl olijfolie
  • 1/2 tl oregano fijngehakt
  • 1/2 sap van 1 citroen
  • 1/2 tl grof zeezout
  • 1/2 tl vers gemalen peper

icon
  • Keuken: Kaap Verdisch
  • Maaltijd: Hoofdgerecht
  • Voorbereidingstijd: 30 minuten minuten
  • Kooktijd: 10 minuten minuten
  • Passieve tijd: 40 minuten minuten
  • Porties 4 personen

Bereidingswijze

Meng de ingrediënten in een schaal, en snij de zwaardvis is brokken van 2 cm, voeg dit aan de marinade toe en vermeng alles goed en laat dit geheel een 15 min rusten. Prik dan de stukken zwaardvis op een (bamboe) prikker en gril ze kort elke kant tot ze bruin zijn. (Let wel op dat zwaardvis snel droog is.)