Maak een keuze uit onze heerlijke recepten!


Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door enkele kerstrecepten te selecteren voor een perfect kerstdiner. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via het telefoonnr. 010-413 81 73.



Coquille gegrild met romige tagliatelle
Coquille met venkel-pernodsaus
Dorade met gember en uien
gamba’s met rucola en gorgonzola
Grietfilet met paddenstoelen en dragon
Heilbot filet in roomsaus
Kabeljauw filet gepocheerd met gemberjus
Kabeljauw filet met peterseliekorstje
Kabeljauw filet met spinazie roomsaus
Kabeljauw filet ovenschotel
Krabcocktail
Kreeft Thermidor
Makreel filet uit de oven
Red-Snapper met tomatensalsa
Roodbaars filet ovenschotel
Sliptong met Hollandse garnalen en Franse mosselen
Snoekbaars filet uit de oven
Tarbot filet met prei
Tarbot op de graat gepocheerd met een kruidige boter
Tarbotfilet met paddenstoelen en dragon
Tong filet met hoi-sinsaus
Tonijn in sesamkorst op kruidensla
Vis potje pikant
Visstoofpot op z`n Italiaans
Vongole gesmoorde
Vongole met pasta
Zalm filet op Oosterse wijze
Zalm rolletje met krab
Zeebaars ceviche op een bedje van ijsbergsla
Zeebaars filet gegrild
Zeebaars in zoutkorst
Zeebaars met gember en uien
Zeebaars uit de oven
Zeeduivel a l'Americaine
Zeeduivel met ansjovismayonaise
Zeeduivel pakketjes
Zeewolf filet gabakken met witlof
Zeewolf filet gegratineerd uit de oven
Zeewolf met peterseliekorstje en groene groenten
Zwaardvis gegrild met salsa verde
Zwaardvis-kebabs
MENU 1
Recept Afdrukken
Zeebaars ceviche op een bedje van ijsbergsla
Snijd de zeebaarsfilet schuin weg vanaf de staart in plakjes van ongeveer een 1/2 cm dik. doe dit in een kom met de limoen rasp en sap, rode ui, munt en een klein beetje zout. meng dit alles goed door elkaar en zet het weg in de koelkast( laat het niet langer dan een half uur marineren want de zeebaars wordt alleen maar zuurder). Meng ondertussen de slasaus en de wasabi met de ijsbergsla en verdeel dit over de borden en schik hierover de zeebaarsfilet.
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Frans
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 10 min
Passieve Tijd 25 min
Porties
personen
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Frans
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 10 min
Passieve Tijd 25 min
Porties
personen
Recept Afdrukken
Zeeduivel a l'Americaine
Snij de zeeduivel filet in blokjes van 3 bij 3 cm, en meng ze met de bloem en een beetje peper en zout. Bak de zeeduivel blokjes in olijfolie en een klontje goudbruin, en haal ze uit de pan met een schuimspaan. Fruit in het overgebleven bakvocht de wortel, ui en knoflook en naar smaak wat peper en zout. Voeg dan de tomaten blokjes, tijm, laulierblad, wijn, cognac, dragon, een beetje peper en visfond toe. breng het aan de kook en laat het een 15 minuten pruttelen. Voeg dan de zeeduivel blokjes er aan toe en laat het vervolgens nog 5 minuten zachtjes meestoven. Schep dan de zeeduivel blokjes met schuimspaan uit de pan en verdeel het op verwarmde borden. Roer door de saus de tomatenpuree en de creme fraiche en laat het het nog 2 minuten doorkoken, schep een flinke lepel saus over de zeeduivel en serveer het restant apart.
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 45 minuten
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Passieve Tijd 45 minuten
Porties
personen
MENU 2
Recept Afdrukken
Krabcocktail
Klop de slagroom stijf en meng hier doorheen de tomatenpuree, worcestersaus en cognac. Breng op smaak met peper en zout. Doe het krabvlees in een kom en bedruppel met limoensap. en schenk de cocktailsaus erbij en meng het goed. Snijd het kapje van de tomaten en hol deze uit. Vul ze met de krabcocktail garneer met een beetje peterselie. leg een beetje zeekraal op borden en zet hier de tomaat op.
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Frans
Prep Tijd 20 min
Kook Tijd 10 min
Passieve Tijd 30 min
Porties
personen
Maaltijd Voorgerechten
Keuken Frans
Prep Tijd 20 min
Kook Tijd 10 min
Passieve Tijd 30 min
Porties
personen
Recept Afdrukken
Tong filet met hoi-sinsaus
Snij de tongfilet in hap klare stukken, schenk de azijn erover en wat zout en peper en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Roer het eiwit, maismeel en een beetje bakpoeder door elkaar, voeg hier de stukken tong filet aan toe en meng het door elkaar. Bak in de wokolie de tong filets kort goudbruin, en haal ze uit de pan. Bak in het overgebleven bakvet de knoflook en lente ui. Voeg vervolgens hier de sojasaus, hoi-sinsaus en gember aan toe. Dan de tong filets hier aan toevoegen en bak het kort tot alles goed warm is.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 30 min
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 30 min
Porties
personen