Als onze heerlijke recepten met alle soorten verse vis!

Heilbot in Serranoham met geroosterde knolselderij

Kabeljauwfilet met parmaham en zeekraal

Zeeduivel met kerstomaatjes,hollandse garnaal en courgetti

Kerstzalm met cranberries, zure room en groene kruiden

Zeebaars tartaar met peterselie mayonaise

Zeeduivel gewikkeld in pancetta met Groene asperges

Watermeloen met hollandse garnaal augurkencreme en zeekraal

Gamba’s gelakt in rode curry

Ovenschotel met schelvis en spinazie

Boemboe Bali ikan

Rode mul op Siciliaanse wijze

Zwaardvis-kebabs

Zwaardvis gegrild met salsa verde

Zeewolf met peterseliekorstje en groene groenten

Zeewolf filet gegratineerd uit de oven

Zeewolf filet gebakken met witlof

Zeeduivelpakketjes

Zeeduivel met ansjovismayonaise

Zeebaars uit de oven

Zeebaars met gember en uien

Zeebaars in zoutkorst

Zeebaars filet gegrild

Zalm rolletje met krab

Zalm filet op Oosterse wijze

Vongole met pasta

Vongole (gesmoord)

Visstoofpot op z’n Italiaans

Vis potje pikant

Tonijn in sesamkorst op kruidensla

Tongfilet met hoi-sinsaus

Tarbotfilet met paddenstoelen en dragon

Tarbot op de graat gepocheerd met een kruidige boter

Tarbot filet met prei

Snoekbaars filet uit de oven

Sliptong met Hollandse garnalen en Franse mosselen

Roodbaars filet ovenschotel

Red-Snapper met tomatensalsa

Makreel filet uit de oven

Kreeft Thermidor

Kabeljauw filet ovenschotel

Kabeljauw filet met spinazie roomsaus

Kabeljauw filet met peterseliekorstje

Kabeljauw filet gepocheerd met gemberjus

Heilbot filet in roomsaus

Grietfilet met paddenstoelen en dragon

Gamba’s met rucola en gorgonzola

Dorade met gember en uien

Coquille met venkel-pernodsaus

Coquille gegrild met romige tagliatelle

Zeebaars ceviche op een bedje van ijsbergsla

krabcocktail

Krabcocktail

zeeduivel

Zeeduivel a l’Americaine