Heerlijk met aardappelpuree en een goede keuze voor de feestdagen.

23 november 2018

Zeeduivel a l’Americaine

Heerlijk met aardappelpuree en een goede keuze voor de feestdagen. Recept Afdrukken Zeeduivel a l'Americaine Snij de zeeduivel filet in blokjes van 3 bij 3 cm, en meng ze met de bloem en een beetje peper en zout. Bak de zeeduivel blokjes in olijfolie en een klontje goudbruin, en haal […]
23 november 2018

Krabcocktail

Klop de slagroom stijf en meng hier doorheen de tomatenpuree, worcestersaus en cognac. Breng op smaak met peper en zout. Doe het krabvlees in een kom en bedruppel met limoensap. en schenk de cocktailsaus erbij en meng het goed. Snijd het kapje van de tomaten en hol deze uit. Vul ze met de krabcocktail garneer met een beetje peterselie. leg een beetje zeekraal op borden en zet hier de tomaat op.
22 november 2018

Zeebaars ceviche op een bedje van ijsbergsla

Snijd de zeebaarsfilet schuin weg vanaf de staart in plakjes van ongeveer een 1/2 cm dik. doe dit in een kom met de limoen rasp en sap, rode ui, munt en een klein beetje zout. meng dit alles goed door elkaar en zet het weg in de koelkast( laat het niet langer dan een half uur marineren want de zeebaars wordt alleen maar zuurder). Meng ondertussen de slasaus en de wasabi met de ijsbergsla en verdeel dit over de borden en schik hierover de zeebaarsfilet.
22 november 2018

Tong filet met hoi-sinsaus

Heerlijk met rijst! Recept Afdrukken Tong filet met hoi-sinsaus Snij de tongfilet in hap klare stukken, schenk de azijn erover en wat zout en peper en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Roer het eiwit, maismeel en een beetje bakpoeder door elkaar, voeg hier de stukken tong filet aan toe […]