Tong filet met hoi-sinsaus

Heerlijk met rijst!

Recept Afdrukken
Tong filet met hoi-sinsaus
Snij de tongfilet in hap klare stukken, schenk de azijn erover en wat zout en peper en laat het ongeveer 10 minuten intrekken. Roer het eiwit, maismeel en een beetje bakpoeder door elkaar, voeg hier de stukken tong filet aan toe en meng het door elkaar. Bak in de wokolie de tong filets kort goudbruin, en haal ze uit de pan. Bak in het overgebleven bakvet de knoflook en lente ui. Voeg vervolgens hier de sojasaus, hoi-sinsaus en gember aan toe. Dan de tong filets hier aan toevoegen en bak het kort tot alles goed warm is.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 30 min
Porties
personen
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken oosters
Prep Tijd 15 min
Kook Tijd 15 min
Passieve Tijd 30 min
Porties
personen